Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ

Η μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Χαϊδαρίου και η συγχώνευσή τους στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Αιγάλεω , εντάσσεται στην γενικότερη πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης και ειδικότερα στο πλαίσιο της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής .

Ταυτόχρονα η αγωνιστική και διεκδικητική ύπνωση της σημερινής δημοτικής αρχής συνετέλεσε στην δυσμενή αυτή εξέλιξη για την πόλη μας . Οι σημερινοί διοικούντες τον Δήμο μας επέτρεψαν αμαχητί να προκληθεί αυτό το γεγονός .

Όσον αφορά τους όψιμους ‘’υπερασπιστές’’ της τοπικής ευρυθμίας , κάποιους δημοτικούς ‘’παράγοντες’’ , δήθεν αντιπολιτευόμενους την σημερινή δημοτική διοίκηση , που εκφράζουν την οργή και την έκπληξή τους για αυτή την ενέργεια , πρέπει να τους πούμε ότι είναι αυτοί οι ίδιοι που ευρισκόμενοι κομματικά και πολιτικά στα κόμματα του μνημονίου , υπερασπίζονται ενέργειες , όπως η μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ από το Χαϊδάρι ή τις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων ή ακόμη και το κλείσιμο κλινικών ή ιατρικών τμημάτων , για παράδειγμα στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο , ως πιστοί τοπικοί εκφραστές των μνημονιακών πολιτικών .

Είναι αυτοί που υπηρετούν στο τοπικό επίπεδο την τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ , ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ  και τις κάθε φορά τραγικές για την κοινωνία πολιτικές τους αποφάσεις .

Ως εκ τούτου τα ‘’δάκρυά τους ‘’ είναι κροκοδείλια και δεν μπορούν να παραπλανήσουν τους Πολίτες του Χαϊδαρίου .

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ  καλεί τον συνεπή Δημοκρατικό , αντιμνημονιακό , αυτοδιοικητικό κόσμο , τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς , κάθε συλλογικότητα και πρωτοβουλία , όλοι μαζί να αντιδράσουμε στην συρρίκνωση των κοινωνικών δομών , να αντιπαλέψουμε τις μνημονιακές επιταγές  εξαθλίωσης της κοινωνίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: