Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΜΙΛΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ

 

429648_317012351679007_122884994425078_858213_1468954509_n

 

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την δήλωση του υπουργού πρωτοτυπίας κυρίου Καψή . (Δεν  θα  γίνουμε  όμηροι του κάθε συνδικαλιστή) και της κάθε κοινωνικής ομάδος λέει ο υπουργός τηλεόρασης  και παγκόσμιας  πρωτοτυπίας. Δηλαδή κύριε Καψή  μας λέτε ότι είστε όμηρος της κάθε κοινωνικής ομάδος.  Αναρωτιέμαι δέκα εκατομμύρια έλληνες που έχουμε μετατραπεί  σε θύματα των αντισυνταγματικών αποφάσεων της Κυβέρνησης  τι να πούμε ;

Μας εξωθείτε στο “ Nα πάρουμε τα όπλα και να κατέλθουμε  για να σας ξεφορτωθούμε”; 

Γιατί τελικά οι πράξεις σας , τόσο οι δικές σας , όσο και των συνδαιτυμόνων σας στην Κυβέρνηση , φανερώνουν με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι  δεν σέβεστε ούτε τις έξι χιλιάδες  αυτοκτονίες ,  ούτε το ενάμιση εκατομμύριο των ανέργων ,  αλλά μας πουλάτε προς όφελος των αφεντικών σας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. 

Ευτυχώς που στις Δημοκρατίες οι πτώσεις γίνονται μέσα από διαδικασίες με μεγαλύτερο κρότο από αυτό των όπλων .

Bεβαίως τι μπορεί να περιμένει κάποιος από εσάς ; Μια ζωή υποτακτικός – μπιστικός του Μπόμπολα και του Λαμπράκη ήσουν , θα αλλάξεις τώρα;
Δεν βλέπεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι έχετε οδηγήσει όλον τον Ελληνικό Λαό με μαθηματική ακρίβεια στην υποδούλωση και την εξαθλίωση; Και εσύ δέχτηκες να μπεις σε αυτό το παιχνίδι . Ε! λοιπόν σε ενημερώνουμε ότι δεν θα βρίσκεις τρύπα να κρυφτής , εσύ και οι όμοιοι σου στην κατοχική Κυβέρνηση . Η οργή και η αγανάκτηση που έχετε προκαλέσει δεν αφήνουν κανένα περιθώριο .

199965_10150133364268116_715453115_6523449_8332098_n

 

Η καταστρατηγήσει του συντάγματος η επιορκία  και η προδοσία  δεν συγχωρούνται με τίποτα  και η χούντα του Παπαδόπουλου 7 χρόνια διήρκησε  και να παρακαλάτε να βγει η χώρα ομαλά από την χούντα που επιβάλλεται  εσείς σήμερα γιατί εάν βγει με λαϊκό ξεσηκωμό τότε δεν γνωρίζω τι θα προκύψει  και εάν σήμερα ανεβάσαμε λίγο το επίπεδό μας δεν το ανεβάσαμε γιατί μας το δώρισαν οι εθνοπατέρες  , αλλά λόγω των συνδικαλιστικών και εργατικών αγώνων

168207_4050143730355_1977200394_n

Εάν θεωρείτε την ταλαιπωρία του λαού από την μη παροχή υπηρεσιών σε υγεία -συγκοινωνία - παιδεία και κάθε μορφής κοινωνικής υπηρεσίας που πρέπει το κράτος να προσφέρει προς τούς Πολίτες του , ότι αυτό είναι ανάπτυξη , είστε γελασμένος κύριε υπουργέ της πρωτοτυπίας. Πρώτα θα δείτε αν ακολουθούνται  τα διεθνή στάνταρτ , δηλαδή την αναλογία υπαλλήλου και Πολιτών . Διότι η Μέρκελ , που γονατισμένοι υπηρετείτε ,  δεν παραβλέπει τα στάνταρ που επιβάλουν την αξιοπρεπή βιωσιμότητα του Λαού της . Την ανθρωπιά και την στοργή που πρέπει να δίνει το κράτος προς τους Πολίτες του (άρθρο του συντάγματος που καταπατάτε βάναυσα)  . Γιατί ανάπτυξη είναι η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το άνοιγμα θέσεων εργασίας , η συνεχής αναβάθμιση του Κράτους Πρόνοιας και όχι η συσσώρευση πλούτου στις τράπεζες και στην ολιγαρχία .  Δείκτης ευημερίας ενός κράτους είναι το πόσο υψηλό είναι το κατά κεφαλήν εισόδημα  και όχι από τα  αδιάθετα των τραπεζών ,τα μέτρα εξαθλίωσης που έχετε επιβάλει στον Ελληνικό Λαό  και η μνημονιακή λαίλαπα του ξεπουλήματος του Εθνικού μας πλούτου . Τέλος , ακόμη δεν προλάβατε να αναλάβετε τον ρόλο σας , του κατοχικού Υπουργού τηλεόρασης και την λαθροχειρία την κάνατε.  Από που αντιγράψατε το νέο σήμα της δημόσιας τηλεόρασης;  Πόσο το χρεώσατε στον Ελληνικό λαό , αλλά ξέχασα αυτό δεν προκάνατε γιατί έτρεξαν κάποιοι και το έβγαλαν στην φόρα .
Πάντως η ιστορία έχει διδάξει ότι οι Εφιάλτες που πέρασαν από την Ελλάδα δεν χάρηκαν για πολύ , στο τέλος ο Ελληνικός Λαός βγήκε νικητής .
Η πείνα , η ανεργία , η ταπείνωση , η ψυχολογική βία , η συνεχιζόμενη εξαθλίωση που επιβάλλεται στον Λαό ,  μαζί με τα παπαγαλάκια σας που προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα αυτά είναι αναγκαία για να βγει δήθεν η Χώρα από την κρίση , όλα αυτά ατσαλώνουν το εγώ του Έλληνα και δεν είναι μακριά η ώρα που αυτό το εγώ θα μετατραπεί σε ένα ορμητικό εμείς  και τότε ….. ποιος είδε τον Λαό και δεν τον φοβήθηκε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: